OVER ONS

De Kleine Dondersteen is een project dat ontstaan is vanuit passie en liefde voor onze kinderen. Met dit gevoel in gedachten, streven wij er dan ook naar om iets moois te creëren, dat van een bijzonder moment een onvergetelijk moment weet te maken.

 

Wij geloven dat je hiervoor niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Ten slotte gaat het niet om wat je geeft of wat het kost, maar over dat je aan die ander hebt gedacht!
a

Peer

Met een achtergrond in de grafische vormgeving weet ik mijn visie vorm te geven in al dat De Kleine Dondersteen te bieden heeft. Van geboorteposters tot aan sensor motorisch speelgoed. Van Babyshower quizboeken tot aan beurt tokens. Ik vind het allemaal leuk om te maken.

a

Voor wie wij dit doen …

Uiteindelijk zijn dit de 2 kleine wondertjes waarvoor wij dit allemaal doen. Al dat wij bedenken en maken doen wij om hun een mooi en zorgeloos leven te bieden met al dat zij verdienen. We love you guys!!!

a

Chenita

Binnen De Kleine Dondersteen ben ik de trendwatcher en bedenk ik samen met mijn man leuke nieuwe producten en concepten. Het technische aspect moet je niet aan mij over laten, maar ik weet wel wat er op dit moment hot en happening is!!

Subscribe to newsletter